fbpx

Polityka prywatności

Kim jesteśmy?
Adres naszej strony internetowej to: http://buddaplay.pl.
Jakie dane osobiste zbieramy i dlaczego je zbieramy?
Niniejsza Polityka prywatności służy jedynie jako pomoc w zrozumieniu, jakie informacje i dane są zbierane i w jakim celu oraz do czego je wykorzystujemy. Te dane są bardzo dla nas ważne, dlatego prosimy o dokładne zapoznanie się z tym dokumentem gdyż określa on zasady oraz sposoby przetwarzania i ochrony danych osobowych Klientów serwisu. Dokument ten określa także zasady stosowania plików „Cookies”.
Kto jest administratorem danych?
Zgodnie z umową powierzenia przetwarzania danych osobowych firma Budda Play Łukasz Zgliczyński z siedzibą w Węgorzynie(73-155), ul. Grunwladzka 18/1 zleciła to działanie firmie dhosting.pl Sp z o.o. z siedzibą w Warszawie (00-807), AL.Jerozolimskie 98 . W sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych prosimy kontaktować się za pośrednictwem poczty email: info@buddaplay.pl lub poczty tradycyjnej na adres naszej siedziby.
Jakie dane przetwarzamy i jak długo?
W ramach naszej strony internetowej przetwarzamy jedynie informacje przesłane do
nas za pośrednictwem formularza kontaktowego i jedynie w celu odpowiedzi na
zadane zapytanie. Przetwarzamy:
– imię i nazwisko
– adres email
-numer telefonu
– treść zapytania
Podanie danych w formularzu jest dobrowolne ale niezbędne do przetworzenia
zapytania i udzielenia przez nas odpowiedzi.
Dane przetwarzamy jedynie przez okres niezbędny do udzielenia odpowiedzi na
zapytanie. Staramy się aby ten czas był jak najkrótszy. Maksymalny okres
przechowywania tych danych to 30 dni.
Jakie są Państwa prawa?
W każdej chwili mają Państwo prawo do dostępu do swoich danych osobowych a
także prawo do ich sprostowania oraz przenoszenia.
Ponadto mają Państwo prawo do usunięcia danych lub ograniczenia ich
przetwarzania. W celu skorzystania z tych praw prosimy o kontakt z nami lub administratorem danych.
Przykładamy ogromną wagę do bezpieczeństwa Państwa danych osobowych, jeśli
Państwa zdaniem przetwarzając dane naruszamy przepisy RODO, mają Państwo
prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.